2012 m. sausio 25 d., trečiadienis

Žiemos viduriukas

Laba ;**
Na va jau trečiadienis. Ir dar koks. Su žiemos viduriu visus (jei yra prasmė sveikinti). Aš tai nekenčiu viso to, kas dedasi už lango. Baisu. Siaubas. Net namo pareit normaliai neįmanoma, nes sniego iki kelių. Geriau jau galėjo iš vis nesnigti.
Šiandien mums buvo tokia nuostabi diena. Rimtai. Net nesitikėjo, kad taip sekasi :)
Žodžiu viskas prasidėjo nuo geografijos, per kurią mes turėjome atsakinėti, bet nemokėjome. Sandrą mokytoja sumaišė su kita klasioke ir jai nereikėjo eiti prie žemėlapio, na o kadangi aš esu ten kažkur sąrašo gale, tai tiesiog nespėjau ir atsakinėsiu ryt. Todėl dabar turėčiau mokytis geografiją, bet čia parašinėti juk daug įdomiau ^^
Bet tuo nesibaigė mūsų laimingoji diena. Mums nebuvo anglų, todėl nusprendėm nueit į šalia esančią parduotuvę ir nusipirkt kažko skanaus. Taigi, kol kita anglų grupė sėdėjo pamokoje, mes valgėm tokius skanius mūsų pamėgtus dalykiukus  su arbata ir milka :)
Ir čia dar ne pabaiga. Praleiskim tas neįdomias pamokas kaip matematika ar fizika ir pereikim prie įdomiausio. Žodžiu, per biologiją (paskutinė pamoka) mums totaliai ROVĖ STOGĄ. Juk žinot kai taip būna :DD Čia jums kelios fotkikės iš mūsų "klasės darbo".
(Va kaip tik pamatysit mus)

Taip čia mes. Atspėkit kur Sima ir kur Sandra :)

Va taip mes puotavom per anglų


Štai koks mūsų trečiadienis.
O aš keliauju ragaut mamos kepto pyrago :)
Džiaukitės smulkmenom :**
Gero vakaro!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą